DIENSTEN

ONTWERP | AANLEG | ONDERHOUD

ONTWERP

Met een goed doordacht ontwerp, waarbij rekening wordt gehouden met de sfeer, de plantkeuze en de vier seizoenen, haalt u meer woongenot uit uw tuin. We bespreken in een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek onder andere de wensen, eisen, stijl en het budget voor uw nieuwe tuin. Indien mogelijk wordt de bestaande situatie bekeken en ingemeten.

Hierna zetten we verschillende schetsontwerpen op papier en werken we naar een definitief ontwerp toe. Het definitieve ontwerp wordt aangeleverd door middel van een bouwkundige tekening, een materialenlijst, een beplantingsplan en een offerte.

AANLEG

Voor de aanleg van uw tuin is het mogelijk om de volledige tuin op de schop te nemen. In dit geval regelen wij het totale plaatje. U kunt er ook voor kiezen om slechts enkele elementen aan uw tuin te veranderen, zoals bestrating, tuinafscheidingen, beplanting of enkel het gazon.

Bij het aanleggen van een tuin komt meer kennis kijken dan er in eerste instantie vaak gedacht wordt. Het is belangrijk dat de werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd om teleurstellingen in de toekomst te voorkomen. Wij beschikken over ruime kennis en ervaring in aanleg. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit.

ONDERHOUD

Zelfs de fraaiste tuinen worden met de tijd een stuk minder mooi. Verkeerd onderhoud is hier vaak de reden van. Het is belangrijk dat het onderhoud vakkundig wordt uitgevoerd zodat uw tuin in topconditie blijft en u zo lang mogelijk van uw tuin kunt genieten.

Voor het onderhoud van alles omtrent groenzorg kunnen wij u van dienst zijn. Dit geldt voor particuliere tuinen aan en rond het huis, maar ook voor bedrijfstuinen, groenstroken en natuurgebieden.

E - M A I L