OVER ONS

VISIE | RECENSIES | KEURMERK

SINDS 2015

 “Met een rugzak vol ervaring en een HBO-diploma Tuin- en Landschap management op zak startte ik in 2015 mijn eigen bedrijf. Bronkhorst Groenzorg is ontstaan vanuit een jongensdroom. Ik geloof dat een tuin niet simpelweg een border met planten en een opslagplaats voor fietsen is, maar een verlengstuk van een woning waarin geleefd wordt. Mijn missie is dan ook om iedereen te voorzien van zijn of haar persoonlijke droomtuin. En dit doen we elke dag met passie, een moderne blik en bovenal de mentaliteit: kwaliteit boven kwantiteit.” – Peter Bronkhorst

Wij hebben onze voortuin laten aanleggen door Bronkhorst Groenzorg. Goed advies, mooi ontwerp, werkt netjes, precies en alles was snel geregeld. Wij zijn super tevreden met het eindresultaat!

Lucinda Lips - Busser

Particuliere klant

Ik heb de werkwijze van Bronkhorst Groenzorg als zeer aangenaam ervaren met als eindresultaat een tuin waar we dagelijks van genieten. Hier wordt gewerkt met passie. Top bedrijf!

Shane Campbell

Particuliere klant

Hele goede professionele hovenier met oog voor details en denkt echt mee om het geheel binnen budget uit te voeren. Goede nazorg en dusdanig tevreden dat volgende projecten zeker weer hier worden uitbesteed.

Inge de Jong - Bogaard

Particuliere klant

Bronkhorst Groenzorg heeft ten tijde van onze bedrijfsverhuizing een uit de klauwen gegroeide jungle omgetoverd tot een strak, professioneel geheel. Zeer aan te raden.

Jurgen van Delft

Business Analyst, UEG Holland

E - M A I L